Testează noile posibilități

Testează acum

Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

Cele mai importante modificări:

 

Noile funcții în panoul mic al ediției textului WYSIWYGt

Panoul mic al ediției textului WYSIWYG prezintă o versiune minimalizată a panoului standard de editare a textului. Panoul mic apare în timpul editării textului în cadrul următoarelor elemente: meniu al paginii, formular, Newsfeed și desigur în editorul stilurilor de text. Datorită funcțiilor noi putem controla într-o măsură mult mai mare a designul elementelor specifice, ale paginii Tale web create în WebWave - creator de pagini web ce nu necesită cunoștințe de programare. Noul panou de editarea a textului arată în felul următor.

Panoul mic al editiei textului WYSIWYG - functii noi

Pentru a utiliza această funcție nouă

Pur și simplu începe să editezi textele în elementele care utilizează panoul mic de editare a textului WYSIWYG, enumerate mai sus.

Cele mai importante funcții a noului panel de editare a textului este posibilitatea de a seta stilurile textului pentru întregul site. Datorită funcțiilor noi putem ajusta, și mai bine, modul în care arată elementele de text pe pagina web. La fel putem administra mai bine modul în care arată textul la nivelul global al site-ului.

 

Panoul mic al editiei textului WYSIWYG - setarea stilurilor textului pentru întregul site

29 august 2017

Kreator storn internetowych nowości nagłówek
29 august 2017

 

Mobile menu

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00