Testează noile posibilități

Testează acum

Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

Versiunile produsului în cadrul coșului de cumpărături WebWave

Am implementat această funcție ca răspuns la solicitările utilizatorilor noștri care doresc să vândă produse care au mai multe specificări ca culoare sau mărime.

Important - echipa IT WebWave a făcut posibilă și specificarea modificării prețului în dependență de parametrii produsului. Datorită acestei funcții poți seta modificare prețului de bază în dependență de combinația parametrilor selectați de client.

 

Cum folosești această funcție nouă

Pentru a folosi această funcție nouă este necesar să adaugi mai întâi un buton nou Adaugă în coș și să îndeplinești datele de bază corespunzătoare acestui produs.

În meniul Mai multe setări vei găsi link-ul către fereastra de administrare a versiunilor produsului. În această fereastră vei putea seta Caracteristicile produsului (ex: culoare, mărime) și opțiunile accesibile pentru aceste caracteristici (ex: culorile verde, negru, roșu).

După cum am menținut mai sus, vei putea seta și o diferență de preț pentru fiecare din opțiuni. 


Vei putea vedea rezultatul acestor setări în modul previzualizare sau pe site-ul publicat.
 

 

25 Martie 2021

Kreator storn internetowych nowości nagłówek
01 aprilie 2021

 

Mobile menu

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00