Testează noile posibilități

Testează acum

Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

Cele mai importante modificări:

 1. Propriile grupe de elemente WebWave

 2. Setarea unei poziții diferite pentru elementele din schema site-ului

 3. Funcția de ajustare automată a elementelor pentru dispozitivele mobile ține cont de elementele care apar pe mai multe subpagini.

 

Propriile grupe de elemente WebWave

Cu ajutorul aceste funcții poți salva elemente și compoziții întregi de elemente gata create, pentru a le folosi pe alte site-uri care aparțin aceluiași cont WebWave.

Scopul acestei funcții este de a simplifica lucrul cu mai multe site-uri / versiuni ale site-urilor. Mai exact este simplificat transferul celor mai importante / eficiente compoziții între site-uri - lucru care accelerează foarte mult lucrul asupra creării site-urilor web.

Elementele accesibile în ”Grupele proprii”

Cum utilizezi această funcție nouă?

Pentru a utiliza această funcție este necesar să parcurgi următorii pași:

 1. Selectează elementele pe care dorești să le salvezi ca grupă proprie de elemente.
  (Nu este necesar ca aceste elemente să fie deja grupate pe site).

 2. Fă click pe butonul Adaugă.
  Selectează elementele pe care dorești să le salvezi ca grupă proprie

Ca rezultat elementele selectate a fost adăugate în ”Grupele proprii” și le poți folosi pe alte site-uri la care lucrezi. Este suficient să le tragi cu un click și să le amplasezi ca elemente grupate în locul dorit de pe orice site creat de tine.

 

Setarea unei poziții diferite pentru elementele din schema site-ului

Uneori ai nevoie de o subpagină diferită de celelalte ( de exemplu un landing page) unde chiar și elementele din schema site-ului (de exemplu logoul) trebuie să aibă o poziție diferită.

Pentru acest gen de situații a fost creată funcția de setare a unei poziții diferite a elementelor din schemă pe o anumită subpagină. 

Avantajul acestei funcții constă în faptul că nu este necesar să ascunzi elementele din schemă și să adaugi un element nou pentru care va trebui să mai faci o dată modificările ulterioare. De exemplu odată ce modifici imaginea logoului și setările de stil ale acestuia, acestea se schimbă peste tot pe site, chiar dacă pe unele subpagini logoul se află într-o poziție diferită. 

Ai același control asupra conținutului elementelor din schema site-ului și a modului în care acestea arată plus mai multe posibilități în ceea ce ține poziția acestor elemente.

 

Cum utilizezi această funcție nouă?

Pentru a utiliza această funcție este necesar să parcurgi următorii pași:

 1. Fă un click pe element din schema site-ului. Acesta se va obține o nuanță roză.

 2. Bifează opțiunea Setează o poziție specifică pe această subpagină.
  Opțiunea setează o poziție specifică pe această subpagină

 3. Modifică poziția elementului din schema site-ului.

Ca rezultat poziția elementului va fi modificată doar pe această subpagină. Poziția de pe celelalte subpagini va corespunde cu poziția elementului setată în schema site-ului.

 

Funcția de ajustare automată a elementelor pentru dispozitivele mobile ține cont de elementele care apar pe mai multe subpagini

Datorită acestei funcții elementele din schema site-ului și Footer vor fi și ajustate și mai ușor pentru ecranele dispozitivelor mobile.

 

 

25 Martie 2020

Kreator storn internetowych nowości nagłówek
25 martie 2020

 

Mobile menu

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00