Testează noile posibilități

Testează acum

Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

Cele mai importante modificări

 

Pop-up care informează despre funcționarea link-urilor externe

Deseori utilizatorii WebWave adaugă pe site-urile sale, link-uri către site-uri externe. În previzualizare așa link-uri sunt dezactivate, pentru ca utilizatorul să nu părăsească întâmplător programul. Mulți utilizatori nu cunosc că link-urile externe funcționează doar pe site-urile publicate și cred că acest link nu funcționează.

Pentru a elimina această problemă, am creat o fereastră pop-up care informează că acest link va funcționa doar pe site-urile publicate. În fereastră, vei găsi link-ul corespunzător, însă de data această activ. Dacă dorești să vezi subpagina spre care duce link-ul, poți face un click pe link-ul din fereastră. Ca rezultat subpagina se va deschide într-o filă nouă.

Pentru a utiliza această funcție nouă

Adaugă un link, sau un buton. Setează o adresă externă. Iar apoi treci la previzualizarea site-ului. La un click pe link (sau pe buton), va apărea un pop-up care informează despre funcționarea link-ului extern.

Pop-up care informează despre funcționarea link-urilor externe

16 august 2018

Kreator storn internetowych nowości nagłówek
16 august 2018

 

Mobile menu

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00