Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie.

Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

 

16 august 2018
Kreator storn internetowych nowości nagłówek

16 august 2018

Cele mai importante modificări

 

Pop-up care informează despre funcționarea link-urilor externe

Deseori utilizatorii WebWave adaugă pe site-urile sale, link-uri către site-uri externe. În previzualizare așa link-uri sunt dezactivate, pentru ca utilizatorul să nu părăsească întâmplător programul. Mulți utilizatori nu cunosc că link-urile externe funcționează doar pe site-urile publicate și cred că acest link nu funcționează.

Pentru a elimina această problemă, am creat o fereastră pop-up care informează că acest link va funcționa doar pe site-urile publicate. În fereastră, vei găsi link-ul corespunzător, însă de data această activ. Dacă dorești să vezi subpagina spre care duce link-ul, poți face un click pe link-ul din fereastră. Ca rezultat subpagina se va deschide într-o filă nouă.

Pentru a utiliza această funcție nouă

Adaugă un link, sau un buton. Setează o adresă externă. Iar apoi treci la previzualizarea site-ului. La un click pe link (sau pe buton), va apărea un pop-up care informează despre funcționarea link-ului extern.

Pop-up care informează despre funcționarea link-urilor externe

Actualizări recente:

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

TEAZĂ ACUM

Testează noile posibilități