Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie.

Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

 

15 decembrie 2017
Kreator storn internetowych nowości nagłówek

15 decembrie 2017

Cele mai importante modificări:

 

Memorarea automată a linkurilor vechi

Am adăugat funcția nouă, care memorizează în mod automat linkurile vechi pentru sub-paginile și postările Tale. Datorită acestei funcții nu vei fi nevoi să te îngrijorezi de apariția problemelor 404 și respectiv să eviți problemele cu poziționarea paginii tale în Google.

 

În exemplul de mai jos sub-pagina avea denumirea inițială ”sună-ne”. Mai apoi denumirea a fost modificată în ”contactează-ne”. În final denumirea a fost modificată încă o dată în ”Contact”. Datorită memorării automate a linkurilor vechi, toate 3 adrese în continuare vor funcționa și vor redirecționa utilizatorii spre versiunea nouă.

 

Pentru a utiliza această funcție nouă

Nu este nevoie să execuți nimic special. Pur și simplu, dacă vei modifica denumirea sub-paginii sau a postării, creatorul în mod automat va memoriza denumirea precedentă și va crea o redirecționare de tip 301. Datorită acesteia ambele linkuri vor funcționa și va redirecționa automat a utilizatorii pe pagina/postarea cu noua denumire.

 

Memorarea automată a linkurilor vechi în programul WebWave

 

Actualizări recente:

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

TEAZĂ ACUM

Testează noile posibilități