Testează noile posibilități

Testează acum

Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

Cele mai importante modificări:

 

Memorarea automată a linkurilor vechi

Am adăugat funcția nouă, care memorizează în mod automat linkurile vechi pentru sub-paginile și postările Tale. Datorită acestei funcții nu vei fi nevoi să te îngrijorezi de apariția problemelor 404 și respectiv să eviți problemele cu poziționarea paginii tale în Google.

 

În exemplul de mai jos sub-pagina avea denumirea inițială ”sună-ne”. Mai apoi denumirea a fost modificată în ”contactează-ne”. În final denumirea a fost modificată încă o dată în ”Contact”. Datorită memorării automate a linkurilor vechi, toate 3 adrese în continuare vor funcționa și vor redirecționa utilizatorii spre versiunea nouă.

 

Pentru a utiliza această funcție nouă

Nu este nevoie să execuți nimic special. Pur și simplu, dacă vei modifica denumirea sub-paginii sau a postării, creatorul în mod automat va memoriza denumirea precedentă și va crea o redirecționare de tip 301. Datorită acesteia ambele linkuri vor funcționa și va redirecționa automat a utilizatorii pe pagina/postarea cu noua denumire.

 

Memorarea automată a linkurilor vechi în programul WebWave

 

15 decembrie 2017

Kreator storn internetowych nowości nagłówek
15 decembrie 2017

 

Mobile menu

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00